BJUIK och PONTIAK, haha!BJUIK och PONTIAK, haha!
Pratades väldigt mycket om uttalanden och stavning
av Pontiac och buick denna helgen,
därav överskriften!


Måndag igen, och jag är ledig måndagar nu för tiden.
Det känns underbart skönt och jag har haft sovmorgon till halv elva.
I helgen har vi hunnit med en massa med roligheter.
I fredags var vi med Jocke och Karina på crusing i Ulricehamn, åkte även förbi ett ställe vid Rångedala som var skit häftigt. Såg ut som en ranch, hur häftigt som helst.
Dessvärre regnade det och min mobil är inte i det bästa skicket och inte heller kameran i den!


På lördagen drog Koffe och Denny med mej till något konstigt "Torpa stenhus", det är typ ett slott från 1400-talet som ligger vid sjön Åsunden i Tranemo. (2,5 mil utanför Borås) Det var faktiskt skit kul och ganska intressant faktiskt! Vill åka tillbaka  dit i sommar då det är varmare och det ska visst ligga ännu mer ställen att upptäcka där. Men jag kan verkligen rekommendera alla att åka dit på utflykt!
På kvällen när vi väl kommit tillbaka hem så beslöt vi att hänga på Frida o Björn på lite crusing till Vetlanda.
Så när väl bilen startade kom vi iväg och hade skit skojj, Koffe och Frida deckade i baksätet och medans dom låg och dreglade på varandra sjöng jag och Björn för fulla muggar i framsätet (:
Söndagen spenderade vi i trädgården. Koffe var helt galen med ogräset, kunde aldrig tro att han tyckte det var så himla kul att rensa i rabatten. Vi tog iallafall fram vår trädgårdsmöbler som A hjälpte till att tvätta, han var så söt och duktig! Grannarna bakade pizza till oss på dagen och på kvällen efter jag jobbat några timmar grillade vi korv i pyjamas i våran trädgård - Så himla mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0