Ego-Boost!

Sitter vid datorn än, suttit hör till och från i ett dygn. Men ändå, har ju inte suttit mer än en timma vid en dator på flera månader så det kanske är okej ändå? Jo jag har ju självklart haft min mobil, men nej ingen dator.

Men strax ska jag sova. Är klar med det jag ska, dvs allt mitt pappersarbete och allt annat jag faktiskt var tvungen att göra till företaget/salongen. Har planerat in våren känns det som, har kurser som är bokade och en del som står på kö. Det kommer bli andra prislistor i framtiden och en ny beställning av reklam och broschyrer är på G, dock väntar jag in kursen i slutet av februari nu innan jag klickar i priser för det.

Jag känner mej sjukt lat och en aning lustig när jag tänker på grejer i salongen. Gatuprataren är schysst iordning och fin MEN det står fortfarande God Jul längst ner och det gör de även innanför dörren. Jajaja, vart påväg med detta innan men det blev aldrig av. Men nu är det gjort, nu gäller det bara att fixa till det nästa gång jag är där. Förutom imorgon kommer jag vara ledig ett tag, några dagar iallafall, det kommer bli snopet men härligt. Jag ska promenera, dricka litervis med te, kolla serier på tv, träffa mamma och mina vänner, leka i snön med hundarna och vara allmänt ledig. Självklart kommer jag finnas på mobilen för bokningar osv. Funderar du på bokning och sånt gör det enklast på hemsidan föresten, där ser du de lediga tiderna och klickar helt enkelt bara in den tiden som passar (klicka här så förstår du). Var föresten inne och kollade i min gästbok, blir typ rörd av era fina komentarer. Är ni kunder hos mej eller bara har sett mitt arbete? - Skriv gärna i gästboken ni med, det betyder massa för mej att veta vad ni tycker! Klicka här så kommer ni helt enkelt dit.


Godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0