Ge mej framtiden, idag helst.

Jag ser sjukt mycket fram emot framtiden! Vill bara att tiden ska gå super fort så den är här någongång...
Med flytten till Jönköping och ny salong är det mycket mer som kommer bli nytt, allt typ. Ser jätte mycket fram emot de utbildningar som jag ska gå, först ut är ögonfransförlängning och sen blir det även en del andra kurser men det är inga datum satta för det så jag väntar lite med att yttra mej om dom.

Ska även lägga ner denna blogg hade jag tänkt. Hehe, ohh nooo! Japp så blire! Dock ska jag påbörja en ny, som blir mer jobbrelaterad - mer salong, skönhet och sånt. Mindre om andra personer och mindre om föör privata saker så den kan länkas från min vanliga hemsida för företaget. Att vara egen företagare är så stort och att skilja på mitt jobb och privatliv är svårt när jag jobbar varje dag i veckan dygnet runt lixom. Är jag hemma och ledig måste jag ju ändå kunna nås på telefon, mail osv. både för företag, återförsäljare och kunder. Ibland känner jag att det blir lite för mycket "jobb" i bloggen och ibland känner jag att det blir för mycket "privat" och jag vill ha båda delarna fast kanske mer åt jobb-hållet. Jag vill heller inte blanda in mina vänners namn och shit, en del såklart men långt ifrån alla (det är ju inte jätte många jag hängt ut här då det är en del som inte vill vara med). Vi får se hur det blir helt enkelt, kommer bli super kul iallafall men med tåren i ögat att lägga ner eftersom jag hållt på i ett bra tag.

Jag ska också utöka salongen med nya märken och en del nya återförsäljare. Lilly Nails kommer sjlvklart jag ha, men ska ha mera utöver detta och har redan spanat in eventuella företag.

Det kommer även tas bort en del behandlingar men kommer läggas på desto mer, åååååh - ge mej framtiden nu! Ska inte avslöja allt såhär på en gång, men jag hoppas att ni tycker det kommer bli lika spännande och kul som jag. Kommer sakna Borås på så många sätt, staden i sej och alla mina underbara kunder och de vänner som finns här. Men för mej är det inte så mycket att välja på längre, min man vill flytta till Jönköping, min kundkrets är stor som fasen redan nu, min familj bor där... känns som livet finns där helt enkelt och som Koffe säger varje dag "det var lixom roligast i Jönköping". Dock vill ingen av oss bo i själva staden, finns så många andra städer som är mer speciella (typ Göteborg) men man kan ju inte bo på ett ställe enbart för staden och det är väl det vi insett.

Men en sak är vi överens om och det är att vi inte ska flytta nu. Koffe ska hitta ett jobb som han verkligen trivs med, vi ska leta efter en fin lägenhet och så ska jag ju hitta en passande lokal med. Så ingen bråtska, det kan ta en månad men det får ändå ta ett år. Detta är ett ställe vi ska bo på i många år, inget mer flyttande (hehe) så det är viktigt att allt är perfekt från början!

Det är väl vad jag tänker avslöja just nu.. vad tror ni om detta?

/Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0