Fläskfile med senapsås, världens godaste!

Fläskfile med senapsås

familjen keränens traditionella nyårsrätt...

 

 

3-4 dl grädde

3 msk skånsk senap

2 msk chilisås

ägg

ströbröd

Riven ost

krydda

 

  • Ansa fläskfilen med skitvass kniv.

  • Skär i skivor ganska tjocka och banka ut dom.

  • Pensla dom med vispat ägg och vänd dom i ströbröd.

  • Stek fläskfilebitarna i stekpanna med mycket smör

    och krydda en del efter tycke, vänd och stek.

  • Lägg i en ugnsform.

  • Vispa ihop grädde, senap och chilisås med elvisp.

  • Häll det först i stekpannan och sen över köttet.

  • Strö sedan över ost och ställ i ugnen i 20min, 225 grader.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0