Hoppelihopp!

Började dagen med en långis promenad till salongen och hade en härlig kund som jag träffade på nyår, snyggt namn har hon med :) På vägen hem beslöt jag mej även där för att gå, men ångrar mej djupt för jag fick ligga i soffan resten av kvällen för jag har svin ont i min ljumske, när går sån skit över egentligen? Men stannade iallafall på vägen och solade, kunde lixom inte hålla mej utan drooogs typ bara in! Sen vart det lättare att promenera hela vägen hem. Strax under milen blev det men min RunKeeper stämmer inte riktigt få jag glömde stänga av den, hehe. Hade även laddat för ett spinning pass ikväll men vi ack, jäkla ljumske.

Imon har jag iallafall bara en kund, efter det ska jag minsann träna! För nig skippa promenaden dock, annars är risken att jag typ dör.

Denny var uppe en sväng och jag tvingade grabbarna att kolla Teen Mom med mej, kan inte fatta varför de inte ens verkade intresserade?

.....har jag förresten nämnt de små fräknarna som pluppar upp då jag solar? Hehe... (bry er heller inte om att mina fransar ser skumma ut, det var så pass kallt att mina ögon bara rann på promenaden hem, mascaran likaså visst)...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0