Shit, gå in på www.Felsms.com - Vi har garvat i en timma nu!

Till: Mamma
Sms: Kan inte du komma och hålla i kuken åt mig nu när jag ska kissa. Min läkare sa att jag inte får bära något tungt för ryggen.
Svar: Kan du inte bara ställa dig i duschen då och kissa. Jag jobbar om kan inte gå i från. Annars slutar jag vid 16.30 och kan hjälpa då.


Förklaring: Jag hade varit hos läkaren för att jag ramlade när jag hade åkt kross. Bara förr att se så inget hade gått sönder i ryggen. Så skulle jag smsa min tjejkompis men skickade till morsan som ville vara vänlig.

Till: Jonas (En kille som jag är på G med)
Sms: Seriöst, jag har haft fetaste mensvärken. Du anar inte! Det gör så jävla ont så jag skulle kunna bita av en kuk eller så. Och jag har inte ens mens, har inte haft det på 2 månader heller.
Svar: Ojojojoj, vågar jag komma hem till dig ikväll? Är du gravid? Jag älskar dig så. Är du det så vill jag gärna behålla barnet!

Förklaring: Jag skulle skicka till min bästa kompis. Och det visade sig att jag är gravid, och jag är 17 år. Men vi kommer att fixa det fint! Blev tårögd när jag såg smset. Trodde han tyckte jag var jättejobbig, men jag hade fel! :)

Till: Killen
Sms: Nu bråkar vi igen, det är samma visa varje gång. Hans kuk är liten också haha
Svar: Inget

Förklaring: Råkade skicka till min kille när det egentligen skulle till en tjej kompis. Han tog verkligen illa upp. Men jag sa att det sista var bara ett skämt. Vi är fortfarande tillsammans.

Till: Killen
Sms: Vad fan håller du på med, är du helt dum i huvet eller? Jag kommer aldrig förlåta dig!
Svar: Förlåt! Hur fick du reda på det? Hon betydde ingenting!!! Det var bara en natt, jag lovar, snälla förlåt mig!

Förklaring: Skulle skicka till en tjejkompis som snackat skit om mig. Blev helt fel, skickade till min kille och det visade sig att han varit otrogen, snacka om tur felsms. Han blev dumpat samma sekund :)
Kommentarer
Postat av: Sofia

Ååå måste säga tack för tipset! Det här har gjort mina buss resor till å från jobbet galet mycke roligare, kan inte sluta läsa :P kan också passa på å säga att din blogg e toppen, den ända ja orkar läsa för den handlar om riktiga grejer! :) men.. Ja saknar döskalle bakgrunden ;)

2010-08-06 @ 08:32:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0