Nyduschad och omplåstrad.

Nu sitter jag här, med nyrakade ben och sniffar på mitt nytvättade hår...
Har provat en ny metod som går ut på att helt enkelt tvätta håret med balsam istället för schampo, eftersom det torkar ut håret så! Och jag har ju mitt speciella favorit balsam som ni alla vet (: Vill ni läsa mer om detta kan ni göra det här.

Tänkte jag skulle ta mej en kopp te och samtidigt fixa lite med mina naglar, det mysigaste som finns på en söndagkväll! Jag bara älskar det... Speciellt när min älskling sitter brevid och kollar film, och inte riktigt kan låta bli att ta mina filar och testa om det blir någon skillnad på hans egna. Han tycker speciellt om poleringsfilen... Kan tänka mej att han kommer hålla på ännu mer när jag börjar min nagelskola och får en eldriven, haha.

Måste även passa på att tipsa om några söta plåster som jag fick i present för ett tag sen! Dom är så söta så man nästan vill slå sej bara för att kunna använda dom! Vill ni kolla vidare på dom klicka här.Imorgon kommer min kära vän Lisa hit, vad vi ska göra tänker jag inte tala om (haha lät mer kinky än vad det är, lovar!) Sedan tänkte jag tipsa er om lite nya saker som kommer in på Lagerhaus snart! Hörs då! Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0