Mot ikea.

Det blir lite att göra idag ändå, som alla andra dagar.
Borden och stolarna vi lånat utav Elmia ska vi först ut till stugan och hämta, sedan lämna dom hemma hos Peter så Reine kan ta med dom till jobbet sen.
Men först ska jag och mamma ta en sväng till IKEA, jag ska verkligen inte shoppa, men mamma kommer väl göra det om jag känner henne rätt. Och det gör jag, min mamma. Haha...

Idag kommer min älskade favorit hem med, min Mulle, mitt allt.
Har aldrig varit ifrån honom såhär länge innan, sitter ju nästan med gråten i halsen nu! Ska bli så skönt att få hem honom igen. Älskling och jag satt igår påå trappan och sa, att en så liten varelse kan ta så stor plats. Vi har saknat honom något så fruktansvärt, men samtidigt vet jag att han har haft det kanon bra i Göteborg! Hoppas han har fått titta på sin film, har ni missat det så älskar han 'Chihuahuan från Beverly Hills', han blir helt galen av den filmen. Står och hoppar, skäller och ylar precis hela filmen. Mulle min älskling, vad hade jag varit utan dej?Så färdig sminkad och fullt påklädd sitter jag nu och väntar på min lilla mamma. Hon kommer nog snart kan jag tänka mej, hon är lik galen i IKEA som jag så hon nappade ganska fort på mitt förslag. Hoppas verkligen det blir fint väder idag, så vi kan ha det lite gott i stugan med! Ha en bra dag allihopa, vi hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0